We-Vibe Moxie Trusevibrator

På lager

988 kr

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Kompatibel med We-Connect appen!

• Filigran utvendig vibrator med fjernkontroll og Bluetooth port.
• Brukes for å skape et klitoralt lystfyrverkeri eller sanselig helkroppsmassasje.
• Med smale magneter kan Moxie festes sikkert i trusa.
• Intensiv: Moxie skyver kjønnsleppene lett fra hverandre så den blir liggende rett mot klitoris.
• Diskret: 10 stillegående vibrasjonsmodus.
• Enkel håndtering: Du kan justere Moxie per fjernkontroll.
• We-Connect app kompatibel, slik at du kan nyte en mengde ekstrafunksjoner på smarttelefonen.
• Sikker forbindelse og Bluetoothporten tillater maksimal 2 styringsenheter.
• Esken inneholder: 1 x Moxie utvendig vibrator fra We-Vibe. USB-ladeledning, We-Vibe Lube glidegel og oppbevaringspose inklusive. Mål: 8,5 x 2,2 x 2,0 cm. Silikon.
• Kjøp til den laveste prisen.

Hvordan brukes den utvendige vibratoren Moxie?
Moxie er veldig enkel å bruke. For klitoral stimulering plasserer du den rett mot lystperla di. Oversida til Moxie er formet slik, at den skyver kjønnsleppene lett fra hverandre, og blir liggende rett mot klitoris. Så kan du justere vibrasjonene i 10 deilige modus på fjernkontrollen. Hvis du vil nyte deilig vibrasjon hemmelig til hverdags, kan du feste Moxie i trusa ved hjelp av den smale magneten. Ingen kommer til å merke noe.
Moxie er like god å bruke til avslappende helkroppsmassasje, og det er kun din egen fantasi som begrenser bruksområdet. Moxie er kompatibel med W-Connect appen, og kan forbindes via smarttelefonen din og Bluetooth. På denne nettplattformen kan du skape egne vibrasjonsrytmer, og kontrollere Moxie. og selvfølgelig muliggjør den nytelse sammen på tross av avstand, og appen har tale-, samtale- og videofunksjon integrert. Og du kan føle deg trygg på at sikkerheten er ivaretatt. Bluetooth porten tillater kun 2 styringselement, og det betyr 1 smartelefon i tillegg til fjernkontrollen. Skal et av styringselementene skiftes ut, må en reset gjennomføres. Det betyr at ukontrollert tilgang nærmest er utelukket.

Hva er det spesielle med den utvendige vibratoren Moxie?
Den utvendige vibratoren Moxie er den perfekte allrounder, med svært stillegående og intensiv vibrasjon og deilig smidig overflatestruktur. Moxier kan til og med festes i trusa og brukes under hverdagsklærne, slik at du kan nyte stimulering akkurat når og hvor det passer deg. i tillegg er den kompatibel med We-Vive appen We-Connect, slik at du kan styre Moxie med smarttelefonen hvor du også kan komponere dine helt individuelle vibrasjonsrytmer. Det kan selvfølgelig også elsklingen din gjøre: Sende deg heite vibrasjoner uansett hvor langt unna hverandre dere er.

Hva er viktig å huske når jeg den utvendige vibratoren Moxie?
Husk at du kun bruker vannbasert glidegel eller en spesiell toygel sammen med Moxie. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.

Hvordan skal den utvendige vibratoren Moxie rengjøres?
Det er enkelt å rengjøre Moxie med lunkent, mildt såpevann, Vi anbefaler at du av og til bruker en spesiell toycleaner til rengjøringen.

Mål: 8,5 cm x 2,2 cm x 2 cm.
Silikon.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

svart, turkis

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “We-Vibe Moxie Trusevibrator”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.