Womanizer Duo 2

Tomt på lager

2165 kr

Pleasure Air Technology
Smart Silence
Vanntett IPX7
14 Intensitetsnivåer
10 vibrasjonsmønstre
Ekstra stimulatorhode
Varig følgesvenn
Dobbel stimulering
Beste i test
Etterglød
2 motorer med separat kontroll
Farger: Sort, Bordeaux, Blåbær, Bensin, Syrin
Kjøretid: 120 min
Ladetid: 120 min
Hodemateriale: Kroppssikker silikon
Materialer: ABS, kroppssikker silikon, laget uten ftalater, BPA eller lateks
Vekt -263g
Dimensjoner: 88 mm x 203 mm x 58 mm

Varenummer: g10042841

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Fornøyelser med enda mer kraft!

Womanizer Duo 2 er et unikt førsteklasses kaninleketøy – en Pleasure Air klitorisstimulator og kraftig G-punktvibrator kombinert for å skape avanserte, blandede orgasmer.

Pleasure Air Technology

Den revolusjonerende Womanizer Pleasure Air™-teknologien kombinert med kraftig G-punktstimulering – det er DUO 2 fra Womanizer. Det klassiske Womanizer klitorisfestet gleder den kvinnelige nytelsens perle mens den vibrerende armen, som tilpasser seg perfekt til de kvinnelige konturene, stimulerer den interne hotspotten på en fantastisk måte.

14 intensitetsnivåer og 10 vibrasjonsmønstre

DUO 2 er enda kraftigere og har 12 intensitetsnivåer for klitorisstimulering. Det er også 14 intensitetsnivåer for G-punktet og 10 ekstra vibrasjonsmoduser å velge mellom. Begge funksjonene (vibratoren og Pleasure Air™-teknologien) kan styres separat.

Afterglow

Afterglow-funksjonen ny – Womanizer går tilbake til den laveste innstillingen når strømknappen har blitt trykket. Denne funksjonen er perfekt for en avslappende avslutning på en orgasme…

Smart Silence

DUO 2 har en innovativ Smart Silence™-teknologi – dette betyr at den er i standby-modus under bruk og starter stimuleringsprogrammet først når det er hudkontakt. På denne måten kan enheten enkelt brukes eller settes bort uten å måtte trykke på noen knapper. Det betyr også at det ikke kommer noen forstyrrende lyder heller. DUO 2 slår seg automatisk av etter 5-10 minutter når den ikke er i bruk (avhengig av hvor mye batteri den har igjen). Dette kan enkelt omgås, f.eks. ved å trykke på et av intensitetsnivåene.

Vanntett IPX7

Vil du dykke dypere? Siden din Womanizer er IPX7 vanntett, er det ingenting som står i veien for et langt, avslappende bad, en forfriskende dusj eller til og med en bassengfest.

Ekstra stimulatorhode

Vi vet at alles kropp er annerledes og vakker! Av denne grunn inkluderer hver boks to størrelser med stimulatorhoder for å sikre at alle kan nyte Womanizeren.

Varig følgesvenn

120 minutters driftstid og bare noen få minutter nødvendig for at du skal få orgasme: Du kan selv beregne hvor mange orgasmer dette betyr.​

Dobbel stimulering

DUO 2 retter seg samtidig mot G-punktet med dype rumlende vibrasjoner og klitoris med sugeaktig Pleasure Air-stimulering, og skaper dypt tilfredsstillende blandede orgasmer.

2 motorer med separat kontroll

DUO 2s Pleasure Air klitorisstimulator og intern G-punktvibrator kan brukes separat. Dette betyr at du kan variere sensasjonene ved å bruke de to typene stimulering enten sammen eller individuelt for å passe behovene til din unike kropp.

Hvordan Womanizer Duo 2 fungerer:

  1. Tilsett noen dråper av ditt favoritt vannbaserte smøremiddel til den interne stimulatoren.
  2. Sett stimulatoren forsiktig inn i skjeden og omring klitoris med stimuleringshodet.
  3. Nyt det beste fra to verdener.

Inkluderer en vakker oppbevaringspose. Den kan lades opp med den medfølgende magnetiske USB-laderen. Komplett lengde 20,3 cm, innstikkslengde 11 cm, Ø 2,2-3,5 cm. Silikon, ABS.

Tilleggsinformasjon

Farge

blå, grønn, lilla, rød, rosa, svart

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Womanizer Duo 2”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *