BeauMents BeauMents Flexxio

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

997 kr

En til alt!
Parvibratoren BeauMents Flexxio Blue er en multifunksjonell oppladbar allrounder som frembringer lyst både hos menn og kvinner. Den har to motorer til formålet, en i hver ende, og alt etter lyst og behag kan de brukes hver for seg eller sammen. Flexxio er laget av en spesielt fleksibel og myk materialmiks, hvilket betyr at den kan bøyes i ulike former. Den er vanntett og har 10 avvekslende vibrasjonsmodus. Flexxio er enkel å styre med den vedlagte trådløse fjernkontrollen.

Varenummer: g10037382

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

I originalformen kan Flexxio brukes som utvendig vibrator og gi pirrende vibrasjon hvor du ønsker det på kroppen. I tillegg kan menn bruke den som penisring. Da legges de to vibrerende endene over og under penisrota, hvor de stimulerer under en hånd- eller blowjob. Under samleie kan Flexxio brukes på samme måte og pirrer da både pungen hans og hennes klitoris. Særdeles intensive høydepunkt kan oppnås når menn fører den minste enden inn analt, mens Flexxio bøyes slik at den andre enden pirrer perineum. Alt etter dine lystønsker.

Kvinner kan også ha stor nytelsesglede av Flexxio, hun kan nemlig bruke den til samtidig stimulering av G-punkt og klitoris. Til dette formål føres den minste enden inn vaginalt, og Flexxio bøyes slik at den ligger over klitoris. Gjennomføres da et samleie merker også han parvibratorens vibrasjoner mot penis.

Total lengde 19,5 cm, diameter 4,5 cm. Vibratorens ene side er 2,3 cm, den andre siden 3,2 cm.
Silikon, ABS.
Leveres med fjernkontroll og USB-plugg.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

blå, lilla

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BeauMents BeauMents Flexxio”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *