Kiiroo Onyx + Pearl 2 i Sett

På lager

1499 kr3498 kr - 57%

  • Teledildonic funksjonen
  • For par og individuelle spill

Varenummer: g10039462

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Get in contact!
Onyx + og Pearl 2 Couple settet bringer med seg en helt ny verden av erotiske lekemuligheter, både analogt og fremfor alt i nettmodus.

Den innovative Teledildonic funksjonen gjør det lekende lett å være i forbindelse med et annet toy, erotisk online content og andre medlemmer av Kiiroo Community. Det er bare å bruke FeelConnect app eller wlan i Bluetooth modus.

Og det særlige clouet er: Dette er et sexleketøy med patenterte berøringssensorer, som overfører bevegelsene fra et toy til et annet. Hvis dama leker seg med Pearl 2, overføres hennes bevegelser til kontraksjonsringene i masturbatoren. Eller hun forkjæles med hete vibes når han runker med Onyx +. Og selvfølgelig fungerer det også mellom to like sextoys og samkjønnet sex. Her ligger alt til rette for timesvis av nytelse og sexmoro uansett sammensetning og helt uavhengig av distansen mellom dere.

Men de innovative partnertoyene er selvfølgelig også storartet til soloopplevelser: Pearl 2 er en teknisk perfekt utviklet G-punkt vibrator med 5 deilige vibrasjonstrinn. Den spesielle teknologien som reagerer på berøring gjør at den i Touch-Sensitive moduset kun vibrerer ved direkte kontakt. Og som ekte kvalitetsprodukt er Pearl 2 i toppmaterialet silikon. Ikke bare gjør det den spesielt soft og behagelig i oveflaten, det gir også en utrolig behagelig hudlignende følelse under bruk. Ta gjerne Pearl 2 med i badekaret, den er nemlig vanntett.

I analogt modus har Masturbatoren Onyx + 10 kontraksjonsringer og manuell massasjefunksjon hvor hastigheten kan justeres individuelt. Innvendig har du 2 sleeves til disposisjon, et glatt og et med nupper, begge i det svært naturtro, myke Superskin materialet. Her ligger alt til rette for unik intensiv solonytelse.

Pearl 2:
Total lengde 19 cm, innføringsdybde 14 cm. Diameter 3,6 – 4,2 cm.
Silikon. Oppbevaringspose og USB-plugg inklusive.
Onyx +: Total lengde 24,5 cm, innføringsdybde 16,5 cm. Diameter 3,3 cm. USB-plugg medfølger. TPE

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

lilla, svart

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kiiroo Onyx + Pearl 2 i Sett”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *