You2Toys Penisbur 15 delers sett

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

412 kr

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Penisbur i ekstraklassen!
Et penisbur som inneholder alt du trenger for å beholde kontrollen over lemmet hans. Dette er et kyskhetsbelte hvor penis sikkert oppbevares i et gjennomsiktig penishylster. Og bruken er utrolig enkel: Penishylsteret har forbindelser hvor en av de vedlagte ringene plasseres, slik at det passer med penisskaftets omfang. Så tres hylsteret over pungen og ikke-erigert penis, og ringen fikseres rundt penisrota. I mellomrommet som oppstår er det plass til pungen.
Penisburet kan også låses. Det er bare å bruke ei løkke med stopper i ringen. I stopperen kan det plasseres en lås, og du har valget mellom en klassisk hengelås eller plaststrips. Fordelen med plaststrips er at de er utstyrt med et eget nummer, og derfor ikke kan byttes ut i all hemmelighet.

Sammenlignet med et penisbur i metall er dette lett av vekt og behagelig å bruke.
Settet er omfattende og består av tilsammen 15 deler:
1 kyskhetsbelte, 3 ringer, 2 løkker med hull, 1 stopper, 1 lås i metall med 2 nøkler, 5 strips i kunststoff med påtrykt nummer.
Total lengde 11,3 cm, penishylsterets lengde 7 cm, penishylsterets diameter 3,5 cm, ringenes diameter 4,1 cm, 4,8 cm, 5,2 cm.
Silikon.

Tilleggsinformasjon

Vekt 359 g
Dimensjoner 270 × 215 × 55 mm

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “You2Toys Penisbur 15 delers sett”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *