You2Toys Butt Plug Diamond

Tomt på lager

187 kr225 kr

Inntrengende glansnummer!
Bøyelig analplugg i eggeform med en fargeløs pyntesten i enden. Svart. Total lengde 8,5 cm, diameter 1,4 til 2,8 cm. Materiale: silikon, akryl.

  • Gnistrerende anal glede
  • Silikon diamant analleketøy
  • Hypoallergenisk analleketøy
  • Komfortabel silikon butt plug
  • Luksuriøs analleketøy med diamant

Varenummer: g10029744

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

You2Toys Butt Plug Diamond – For Skinnende Glede og Uendelig Lidenskap!

Eksklusivt Design – La Deg Forføre av Diamantens Skjønnhet

Velkommen til You2Toys Butt Plug Diamond – en juvel blant analleketøyene! Med sitt eksklusive design og en gnistrende diamant på tuppen, vil denne buttplugen øyeblikkelig fange oppmerksomheten din. Den luksuriøse følelsen av glatt silikon glir silkemykt inn, og diamantens skjønnhet vil glede både øyet og sjelen. Gi deg selv den ultimate opplevelsen av eleganse og nytelse med denne praktfulle butt plugen.

Intens Stimulering – Opplev Ekstraordinær Fornøyelse

You2Toys Butt Plug Diamond er ikke bare et vakkert syn, men også en kilde til uendelig lidenskap. Den perfekte størrelsen og formen er designet for å gi deg en intens stimulering som tar deg til himmelske høyder av nytelse. Utforsk nye erogene soner og oppdag en helt ny verden av sensuelle opplevelser. Denne buttplugen vil være din trofaste følgesvenn i dine mest intime stunder, og den vil alltid levere den mest ekstatiske tilfredsstillelsen.

Trygg og Komfortabel – La Deg Overgi til Ren Glede

Din trygghet og komfort er vår høyeste prioritet. You2Toys Butt Plug Diamond er laget av førsteklasses silikonmateriale som er kroppssikkert og hypoallergent. Den glatte overflaten gjør innføringen enkel og behagelig, slik at du kan fokusere fullt ut på å nyte hvert eneste øyeblikk. Den smale tuppen og bredden på basen sørger for at den sitter perfekt på plass, slik at du kan utforske dine innerste fantasier med full tillit.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Velg

75C/S, PlugXL

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “You2Toys Butt Plug Diamond”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *