We-Vibe Ditto

Tomt på lager

999 kr

Analplugg med vibrasjon og We-Connect APP!
Det spiller ingen rolle om du bruker den alene eller sammen med noen, under forspill eller samleie – Ditto intensiverer enhver sexlek med mildt press og kraftige vibrasjoner. De medrivende lystbølgene føles fra hele pluggen og de merkes dypt inni deg.

Slank i formen og ikke for stor, med fleksibel hals og i soft silikon er Ditto behagelig å bruke og gir maksimal anal stimulering. Og den trådløse fjernkontrollen lar deg veksle vibrasjons-innstilling – hele 10 avvekslende vibrasjonsmodus står til erotisk tjeneste!

Varenummer: g10034971

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Det absolutte clouet er imidlertid We-Connect appen! Gratis-appen lar deg styre de 10 modusene fra overalt i verden, og du kan til og med sette sammen egne vibrasjonsmønstre. App-forbindelsen kan også forbindes med andre We-Vibe produkter.

Ditto vibrerer, forkjæler og gir deg intensive lystopplevelser i opptil 120 minutter uten å miste pusten. Og du trenger ikke være redd for at den skal miste peppen midt under den heiteste elskoven. Ditto har en Low power alarm, som i god tid viser at det er på tide å lade, slik at den står til full nytelsesdisposisjon. Ladetiden med den vedlagte USB-kabelen (Magnetic Charger) er ca. 90 minutter.

Total lengde 9 cm, innføringsdybde 7 cm, diameter 3,2 cm.
Materiale: silikon. Sprutsikker.
Inklusive illustrert veiledning på flere språk.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

blå, lilla

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “We-Vibe Ditto”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *