The Banger Small Fucking Machine

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

2242 kr

  1. Justerbar hastighet: The Banger har en justerbar hastighet som lar deg tilpasse rytmen og intensiteten til dine behov og preferanser.
  2. Kompakt størrelse: Denne maskinen er kompakt og enkel å lagre, og tar ikke opp for mye plass i hjemmet ditt.
  3. Enkel å bruke: The Banger Small Fucking Machine er enkel å bruke med en intuitiv fjernkontroll som gir deg full kontroll over maskinens bevegelser.
  4. Kraftig motor: Med en kraftig motor som gir jevn og kraftig ytelse, kan du oppleve intens nytelse og tilfredshet.
  5. Justerbar vinkel: Du kan justere vinkelen på maskinen for å finne den perfekte stillingen og vinkelen for å maksimere nytelsen.
  6. Kompatibel med ulike dildoer: kan brukes med ulike dildoer, slik at du kan velge den som passer best for deg og dine behov.
  7. Høy kvalitet: machine er laget av høy kvalitet og slitesterke materialer, og er designet for å gi deg år med nytelse og tilfredshet.

Varenummer: 05541890000

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

En liten, luksuriøs sexmaskin!

Denne kompakte, strømdrevne Small Fuck Machine fra You2Toys kommer med 2 dildoer og 1 masturbator for variert og endeløs seksuell glede. Den lette, kraftfulle sexmaskinen har sugekopper som fester seg sikkert til alle glatte overflater. Sexmaskinen og vinkelen kan justeres slik at en person også kan nyte den uten å bruke hendene.

Støtene med en lengde på opptil 4,5 cm kan kontrolleres med den medfølgende fjernkontrollen. Den har en rekkevidde på 10-15 meter, noe som betyr at en partner også kan ta kontroll over støtene. 10 spennende støtmoduser i 33 hastigheter gir individuell og variert nytelse.

De to medfølgende, fleksible og realistiske dildoene med utpregete årer, en stor glans og store testikler er perfekte for intens og realistisk penetrering. Den silkemyke hylsen på masturbatoren har et realistisk utseende og gir også en ekstremt realistisk opplevelse. Hylsen kan fjernes for enkel rengjøring.

Sexmaskinen (22 cm x 15 cm x 16 cm) kommer med en forlengerstang (20 cm lang). Materialene er metall, ABS, PVC og TPE. Den hudfargede dildoen er 22,5 cm lang, med en innføringslengde på 17,5 cm og maks. diameter på 4,5 cm. PVC. Den mørk hudfargede dildoen er 24,5 cm lang, med en innføringslengde på 18 cm og maks. diameter på 5 cm. PVC. Masturbatoren er 19,7 cm lang, med en innføringsdybde på 15 cm, Ø 1,7 cm og kan strekkes opp til maks. 5 cm. Materialene er TPE og ABS.

Tilleggsinformasjon

Vekt 6370 g
Dimensjoner 420 × 395 × 220 mm

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “The Banger Small Fucking Machine”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *