Sweet Smile Kegel Training Balls med Ekstra Vekt

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

262 kr

  1. Kegel trening: Disse kuleformede vektene er designet spesielt for å hjelpe kvinner med å trene og styrke musklene i bekkenbunnen, kjent som Kegel-øvelser. Dette kan bidra til å forbedre blærekontrollen, øke seksuell følsomhet og forhindre inkontinens.
  2. Ekstra vekt: Med ekstra vekt kan disse treningkulene hjelpe til med å øke intensiteten og effektiviteten av Kegel-øvelser. Vekten kan justeres etter behov for å tilpasse seg individuelle treningsnivåer.
  3. Komfortabel design: Sweet Smile Kegel treningskuler er laget av mykt og kroppssikkert silikonmateriale, som gir en behagelig og trygg treningsopplevelse. Kuleformen gjør det også enkelt å sette inn og fjerne kulene.
  4. Enkel rengjøring: Disse treningskulene er enkle å rengjøre og kan vaskes med varmt vann og mild såpe. De er også vannbestandige og kan brukes i dusjen eller badekaret.
  5. Diskret oppbevaring: Sweet Smile Kegel treningskuler leveres med en praktisk oppbevaringspose for enkel og diskret oppbevaring.
  6. Kvalitetsprodukt: Disse treningskulene er laget av høykvalitetsmaterialer og er CE-sertifisert for trygghet og kvalitetssikring.

Varenummer: 05551850000

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Trening av elskovsmusklene med ekstra vekt!
Kegel training balls med ekstra lodd inni fra Sweet Smile gir stimulering og trening for nybegynnere og erfarne brukere. Elskovskulesettet består av et smidig silikonhylster (24g) pluss 4 kuler (2 x 20 g, 1 x 35 g og 1 x 45 g) som kan settes inn i hylsteret etter eget ønske og oppnå effektiv trening av bekkenbunnsmuskulaturen.

Inni de glatte kulene er det kulelodd som beveger seg pendlende, og dette gir effektiv trening. Det fleksible silikonhylsteret med elastisk hentedel gjør det enkelt å ta kulene ut.

Hylsterets totale lengde 18,3 cm, hentedelen er 9 cm lang, vekt 24 g.
Kulenes diameter er 3,6 cm, vekt 2 x 20 g, 1 x 35 g og 1 x 45 g.

Silikon, PUR, ABS.

Tilleggsinformasjon

Vekt 225 g
Dimensjoner 210 × 80 × 55 mm

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sweet Smile Kegel Training Balls med Ekstra Vekt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *