Snail Vibe Snail Vibe

På lager

892 kr

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Utviklet av seksualvitenskapere for synkrone vaginale og klitorale høydepunkt!

Den brilliante ideen bak Snail Vibe er basert på viten om at de fleste dobbelstimulatorer på markedet ikke virker 100% tilfredsstillende. Hvordan kan et sexleketøy garantere samtidig stimulering av klitoris og vagina når kvinners vulvaer er så ulike i størrelse og form? Smail Vibe er svaret! Den er skapt slik at den passer de fleste vulvaformer. Den unike formen er ikke bare stilig, den gir uavbrutt deilig vibrasjon til klitoris, som samtidig er følbart i vagina.

Den er DET sexleketøyet for dobbel stimulering, og gjør klitoris lykkelig hele veien!

Snail Vibe forener alle egenskaper i det mest populære sexleketøyet: Den uvanlige kraften i en vibrator, fram- og tilbakebevegelsene til en støtvibrator og den vaginale- og samtidig klitorale stimuleringen fra en rabbitvibrator. Dette muliggjøres av den unike og patenterte spiralformen og begge motorene. Den smarte formen gjør den penetrerende bevegelsen mulig, mens den utvendige pirringen foregår uavbrutt.

Snail Vibe har to motorer som skaper den synkrone stimuleringen av klitoris og vagina. Begge motorene kan justeres separat fra hverandre i 5 modus og 5 hastigheter, hvilket betyr mer enn 600 deilige kombinasjoner. Begge motorene skaper lavfrekvente, dype deilige vibrasjoner i intimområdet – og får bokstavelig talt HENNE til å vibrere!

Ladbar – USB-ladeledning er vedlagt.
Inklusive stilig hardcase-oppbevaringsetui.

Total lengde 24 cm, 3 cm – 5 cm bred, maks. innføringsdybde 14 cm. Vekt 309 g.
Silikon.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

hot pink, lilla

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Snail Vibe Snail Vibe”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *