PILLOW TALK Massasjestav

På lager

475 kr549 kr

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Vi sender varer samme dag ved bestilling før kl 14:00
  • Anonym pakke for din sikkerhet
  • 100 % orgasme garantert

Beskrivelse

Cheeky innbyr til sengemoro!
En massasjestav som byr på alt det kvinners hjerter begjærer: flott farge, runde former, silkemyk overflate, litt glitter og pirrende vibrasjon, selvfølgelig.

Cheeky er laget for velgjørende stimulering av alle erogene soner og med det bevegelige hodet kommer den virkelig til overalt. Det er nesten så staven med den silkeaktig myke overflaten vandrer over kroppen av seg selv. Har den først nådd et spesielt punkt er det opp til deg å slippe løs dens sanne kraft. Det er bare å trykke den textstrukturerte tasten på skaftet, forresten et highlight – tasten er nemlig en ekte Swarowskistein som glitrer i lyset.

Men her handler det selvfølgelig om de indre verdier. Når du har skrudd på massasjestaven, utfolder den seg med dyptgripende vibrasjon og forkjæler deg etter noter. Når du holder knappen trykket justerer du vibrasjonene etter egen stemning og ønske, de er nemlig trinnløse. Og etter endt jobb skrur du den enkelt av med en Quick-Off funksjon.

Massasjestaven er også utstyrt med reisesperre som forhindrer at den skrur seg på ved et uhell. Og når den har brukt opp alle kreftene er det enkelt å lade den per vedlagt USB-kabel, og la neste runde begynne.

Total lengde 20 cm, diameter 3,9 cm.
Silikon.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

rosa, turkis

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PILLOW TALK Massasjestav”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.