Dildo med Sugekopp King Cock

På lager

450 kr

Som en ekte: Myk utenpå – hard kjerne!
Stor Dildo 6 Dual Density Silicone Cock fra King Cock Elite i superrealistisk penisstil i Dual Density silikonmateriale, som føles helt som ekte hud. Dildoen selv har et fast men likevel fleksibelt skaft som blir med på alle stillinger.

Dildoen har en kraftig sugekopp, som sitter trygt på alle glatte overflater, slik at du kan nyte handsfree. Fungerer også utmerket med Body Dock Universal Harness System fra King Cock Elite, men kan også brukes med andre strap-on og harness.

 

Produktnummer: g10041896

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Ultimate Realisme med Dildo med Sugekopp King Cock

Stig inn i en verden av autentisk nytelse med Dildo med Sugekopp King Cock. Denne mesterverket av realisme er nøye laget for å gi deg en opplevelse som ligner på den virkelige saken. Fra hver detalj i penishodet til de tydelige årene langs skaftet, er denne dildoen en hyllest til dine innerste fantasier.

Ekte Størrelse, Ekte Glede

Lengt etter oppfyllelse? Dildo med Sugekopp King Cock tilbyr ikke bare et visuelt mesterverk, men også en opplevelse i ekte størrelse. Den naturlige størrelsen kombinert med en sugekopp i bunnen gir deg muligheten til å utforske nytelse uten grenser. Fest dildoen på en glatt overflate og la deg rive med av hver bevegelse mens du opplever ekte tilfredsstillelse.

Sugekopp for Fantasifull Utforskning

Med den kraftige sugekoppen på Dildo med Sugekopp King Cock, er mulighetene for fantasifull utforskning ubegrensede. Fest den på veggen, gulvet eller en stol, og la dine fantasier utfolde seg. Denne dildoen er din lojale partner i å skape varierte og spennende intime øyeblikk som tar deg med på en reise til uante høyder av nytelse.

 

Total lengde 17,8 cm, innføringsdybde 15,2 cm, maks. diameter 3,7 cm.
Vekt 250 g.
Silikon.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

Light, Tan

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dildo med Sugekopp King Cock”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *