Jessy Summer Jessy Summer

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

13,192 kr

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

En skjønnhet i naturtro størrelse!

• Elskovsdukke i naturlig størrelse med skjelett i aluminium og naturtro hud i TPE.
• Jessy er hyperrealistisk med 3 lyståpninger, og hun gir deg en utrolig ekte lystopplevelse.
• Jessy kommer med en masse tilbehør og har med seg det viktigste.
• Sexy slank figur, flotte bryster og en formfullendt, kurverik kropp.
• Hva er med i leveransen: 1 x elskovsdukke Jessy Summer fra You2Toys i naturlig størrelse. Inklusive 1 x irrigator til rengjøring, 1 x blond parykk, 1 x neglisje, 1 x bomullhansker, 1 x svart parykk.

Hva er det spesielle med Jessy?
Jessy har 3D formet ansikt med livlige, brune øyne, lange øyvipper og fyldige lepper. Huden hennes er i TPE, et førsteklasses materiale som føles helt som ekte hud. Det samme gjelder vagina-, anus og munnåpningen som føles utrolig naturtro og gir deg ultimativ nytelse. Kjønnsleppene er forøvrig også formet som ekte. Den langhårede damen har slank figur med flotte kurver og deilig byste med perfekt formede, stive brystvorter. Hender og føtter er så detaljert formet at hun til og med har fingre som ser ut til å komme rett fra manikyr. Innvendig holdes Jessy i form av et skjelett i aluminium, slik at hun er bevegelig fra topp til tå. Under fotbladene har hun bolter som gjør at din hjertes utkårede kan stå oppreist. Det følger mye ekstrautstyr med jessy, f.eks. en ekstra parykk i en annen stil. Hvis den medfølgende neglisjeen ikke faller i smak, kan du gi henne noe annet i størrelse XS eller S. Jessy gleder seg til å bli kjent med deg!

Hvordan skal Jessy vaskes og pleies?
Hver gang du har hatt sex med Jessy må hun rengjøres. Fyll irrigatoren med lunkent, mildt såpevann, før den inn og sprut. Vi anbefaler at du med jevne mellomrom (eller hver gang, hvis du foretrekker det) rengjør henne med en spesiell toycleaner som desinfiserer. Etterpå skyller du lystkanalene med rent vann helt til vannet som kommer ut er like klart som det du pumper inn. Deretter må Jessy tørke (ikke bruk hårføner) og så kan du ha litt pleiepudder der hvor du har rengjort. Hvis du vil vaske Jessys hår, bare tar du av parykken og vasker denne med en spesiell parykksjampo eller mild sjampo. La parykken bli helt tørr før du setter den tilbake på plass.

Hva er viktig å huske med Jessy?
Husk at du kun bruker vannbasert glidegel i Jessys lystkanaler. Silikon- og petroleumsbaserte glidemidler kan gi skader i TPE materialet. I tillegg har Jessy en anelse vannskrekk, og hun liker spesielt dårlig å få vann i ansiktet. Men hun er sprutsikker, så det noen dråper tåler hun. Hun er heller ikke spesielt glad i mørke plagg mot huden, de kan nemlig farge av og det setter hun ikke pris på! Det beste er å la henne være avkledd når hun ikke er i bruk. Hvis Jessy skal sminkes anbefaler vi at du tester sminkeproduktene på et diskret sted, sånn i tilfelle hun skulle reagere allergisk. Når sminken skal av bør du bruke en mineralbasert olje og en klut som ikke loer. Jessys ledd og benbygning er ikke beregnet på vektbelastning, så hvis dere skal nyte doggystilling eller lignende belastende stillinger, må du gi bestemte kroppsdeler støtte.

Størrelse: 168 cm. Vekt: 32 kg. Mål: bryst 85 cm, midje: 56 cm, hofte 85 cm. Klær: XS-S. Skålstørrelse: C. Skostørrelse 32. Innføringsdybde oral 13 cm, vaginal 18 cm, anal 16 cm. Sprutsikker.
TPE, polyester.

Tilleggsinformasjon

Vekt 39800 g
Dimensjoner 1485 × 390 × 295 mm

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jessy Summer Jessy Summer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.