Fleshlight Adriana Chechik

På lager

795 kr

Fleshlight er en av de mest populære merkene når det gjelder sexleketøy for menn, og Adriana Chechik-modellen er en av de mest ettertraktede produktene deres. Her er noen av hovedfunksjonene til Fleshlight Adriana Chechik:

  1. Realistisk følelse: Fleshlight Adriana Chechik er designet for å gi en realistisk følelse av vaginal sex, med en myk og strukturert innside som føles som ekte hud.
  2. Justerbar sugekraft: Produktet har en justerbar sugekraft, slik at brukeren kan tilpasse følelsen etter eget ønske.
  3. Høy kvalitet: Fleshlight Adriana Chechik er laget av høykvalitets materialer som er holdbare og enkle å rengjøre.
  4. Diskret design: Produktet har et diskret design, slik at det kan oppbevares og brukes uten at noen legger merke til det.
  5. Tilpasset størrelse: Fleshlight Adriana Chechik er tilpasset en gjennomsnittlig størrelse på penis, men kan også tilpasses større størrelser ved å fjerne endestykket.
  6. Enkel å bruke: Produktet er enkelt å bruke, med en åpning i begge ender som gjør det enkelt å tilpasse sugekraften og rengjøre etter bruk.
  7. Diskret forsendelse: Fleshlight Adriana Chechik sendes i en diskret pakke, slik at brukeren kan føle seg trygg på at ingen vil vite hva som er inne i pakken.

Produktnummer: g10036142

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Nyt den deilige vaginaetterligningen til Adriana Chechik!
Og har du sett drømmekvinnen Adriana i aksjon, så vet du hva som venter deg – i den hudfargete og særdeles softe vaginamasturbatoren Adriana Chechik Empress fra Fleshlight.
Den rillete lystkanalen stimulerer alle lystnerver under friksjon, helt til det sprudlende høydepunkt. Masturbatoren er i en perlemorsfarget boks som har Adriana Chechiks autograf.
Total lengde hhv. innføringsdybde 25 cm. Tøyelig diameter.
Materiale: TPE (Superskin).
Inklusive bruksanvisning.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Velg

Keiserinne, Nivå

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fleshlight Adriana Chechik”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *