Sprutedildo Fetish Fantasy Series Strap-on med Hul

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

610 kr

Her skal det sprutes!
Hul penisdildo med pung og elastisk strap-on. Penisdildoen har årepreg og formet hodetupp pluss at den kan sprute og rykker ! Dildoen er hul og kan tres over penis.

Total lengde 25,4 cm, innføringsdybde 22,9 cm. Innvendig innføringsdybde dildo som spruter 10,2 cm, innvendig diameter 4,1 cm. Hofteomfang 71,1 – 132,1 cm.
PVC, ABS, polyester.

Varenummer: 05452790000

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Utforsk Ny Dimensjon av Nytelse med Sprutedildo Fetish Fantasy Series Strap-on med Hul

Del Lidenskapelige Stunder

Sprutedildo Fetish Fantasy Series Strap-on med Hul åpner opp en verden av lidenskapelige og intime stunder for deg og din partner. Den hule designen gir deg muligheten til å utforske nye former for glede og intimitet. Uansett om du ønsker å tilfredsstille din partner eller gi deg selv ekstra stimulering, dette strap-on settet er skapt for å ta nytelsen til neste nivå.

Intens Gledesutforskning

Med den realistiske designen og den innebygde sprutefunksjonen, kan du utforske dype gledesområder med Fetish Fantasy Series Sprutedildo. De varierte teksturene og den hule plassen gir deg muligheten til å tilpasse opplevelsen etter dine ønsker. Enten det er for solo nytelse eller partnerskap, denne strap-onen vil ta deg med på en sensuell reise av intens gledesutforskning.

Skreddersydd for Komfort

Fetish Fantasy Series Strap-on med Hul er designet med komfort i tankene. Den justerbare stroppen gir deg den perfekte passformen, slik at du kan nyte opplevelsen uten distraksjoner. Utforsk din seksuelle fantasi med tryggheten av en komfortabel og skreddersydd passform som vil la deg utforske intime stunder uten begrensninger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 385 g
Dimensjoner 270 × 160 × 105 mm

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sprutedildo Fetish Fantasy Series Strap-on med Hul”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *