Doc Johnson Mc Kenzie Lee Pocket Pussy

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

288 kr

  1. Realistisk design: Doc Johnson Mc Kenzie Lee Pocket Pussy er laget for å se og føles ekte ut, med detaljerte teksturer og former som etterligner en ekte vagina.
  2. Lommevennlig størrelse: Lommevaginaen er kompakt og lett å ta med seg, slik at du kan nyte den når som helst og hvor som helst.
  3. Høykvalitetsmateriale: Produktet er laget av kroppssikkert materiale av høy kvalitet for å sikre at det er trygt å bruke og varer lenge.
  4. Enkel rengjøring: Doc Johnson Mc Kenzie Lee Pocket Pussy er enkel å rengjøre etter bruk, med en åpning som gjør det enkelt å fjerne eventuelle rester av kroppsvæsker eller smøremiddel.
  5. Variert nytelse: Lommevaginaen er utformet for å gi deg forskjellige typer stimulering, avhengig av hvordan du bruker den. Du kan prøve å justere trykket og hastigheten for å finne den perfekte nytelsen for deg.

Varenummer: 05243280000

20+ leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)

  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Hudfarget, detaljert vaginaetterlikning av naturtro, hudliknende materiale. Når du trenger inn blir penis massert av utallige pirrende riller inni. 14 cm lang, ca. 12 cm dyp, ekstremt tøyelig diameter.

Tilleggsinformasjon

Vekt 275 g
Dimensjoner 185 × 85 × 65 mm

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Doc Johnson Mc Kenzie Lee Pocket Pussy”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *