Cottelli LINGERIE BH Sett Rødt

Tomt på lager

225 kr

Lidenskapelig rødt!
Sexy BH med stilig pyntesnøring i utringingen. Blondeskålene kan kneppes av, slik at det raskt skapes en lett polstret, åpen BH.
Settet kompletteres av ei matchende strengtruse i blonde.

90% polyamid, 10% elastan.

Produktnummer: g10037936

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Føl Deg Forførende i Cottelli LINGERIE Rødt BH Sett

Sensuell Selvtillit

Cottelli LINGERIE Rødt BH Sett gir deg muligheten til å uttrykke din indre sensualitet og selvtillit. Den vakre røde fargen kombinert med det delikate blonder gir deg en følelse av forførelse som vil gi deg en ekstra boost av selvtillit. Enten det er for en spesiell anledning eller bare for å føle deg fantastisk i hverdagen, dette BH settet er det perfekte valget.

Skreddersydd Passform

Med sin nøye utformede passform og justerbare stropper, gir Cottelli LINGERIE Rødt BH Sett deg den ultimate komforten og støtten du trenger. Uansett din kroppstype, kan du enkelt tilpasse settet for en perfekt passform som fremhever dine beste trekk. Du vil føle deg komfortabel og selvsikker hele dagen og natten.

Del Øyeblikk av Intimitet

Dette BH settet er ikke bare en form for personlig uttrykk, det kan også være en kilde til intimitet mellom deg og din partner. Overrask din kjære med en forførende look som vil tenne lidenskapen. Skap minneverdige stunder av intimitet og lidenskap med dette elegante og sensuelle røde settet.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Velg størrelse

75B/S, 75C/S, 80B/M, 80C/M, 85B/L, 85C/L

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Cottelli LINGERIE BH Sett Rødt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *