Cottelli LEGWEAR Stay-ups 7

På lager

150 kr

Hev stilen din med Cottelli  Stay-Ups.

Gi antrekket ditt et løft med en touch av eleganse og forførelse ved å velge Cottelli LEGWEAR Stay-Ups 7. Disse hofteholdende strømpene er designet for å gi deg selvtillit og sofistikering, uansett anledning.

Med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer gir Cottelli LEGWEAR Stay-Ups 7 en komfortabel og sikker passform. Silikonbåndene sørger for at strømpene holder seg på plass gjennom hele dagen eller kvelden, slik at du kan bevege deg med eleganse og selvsikkerhet.

Enten du skal på en spesiell begivenhet, en romantisk kveld eller bare ønsker å føle deg ekstra flott i hverdagen, vil Cottelli  Stay-Ups  være det perfekte tilbehøret. De gir bena dine en vakker og forførende silhuett som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Disse stay-up strømpene er laget av materialer av høy kvalitet, og de er slitesterke for langvarig bruk. Du kan velge mellom forskjellige farger og stiler for å matche antrekket ditt perfekt.

Produktnummer: g10038769

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Ekstravagant basic til sexy forførelse!
Stay-ups med bred kant oppe. Strømpene har innvevde prikker. Silikonbånde på innsida av kanten oppe sørger for at strømpene ikke glir. Forsterket tådel. Sertifisert av Oeko-Tex. 25 den.

88% polyamid, 12% elastan.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Velg størrelse

2, 3, 4, 5

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Cottelli LEGWEAR Stay-ups 7”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *