Kiiroo

Kiiroo er en ledende produsent av interaktive sexleketøy som gir en unik opplevelse av nytelse. Deres produktspekter inkluderer Titan, Onyx og Pearl – alle som er designet for å gi en realistisk og tilfredsstillende opplevelse for både menn og kvinner.

En av Kiiroos mest populære produkter er Titan, en kraftig og interaktiv masturbator som kombinerer teksturert sleeve-design med justerbare hastigheter og intensitetsinnstillinger. Denne enheten kan kobles til Kiiroo-appen, slik at du kan kontrollere nytelsen på avstand eller koble deg til andre Kiiroo-enheter for en enda mer spennende opplevelse.

Kiiroo tilbyr også Pearl, en interaktiv vibrator designet spesielt for kvinner. Denne enheten har en glatt, silkeaktig overflate og kan kobles til Onyx, Titan eller andre Kiiroo-enheter for en fullstendig interaktiv opplevelse av nytelse.

For de som foretrekker Fleshlight-lignende masturbatorer, tilbyr Kiiroo Sleeve-serien et bredt utvalg av ulike teksturerte sleeve-design for å tilpasse din opplevelse av nytelse. Disse enhetene er enkle å rengjøre og kan brukes alene eller med en partner over lang avstand.

Uansett hva du er på utkikk etter, er Kiiroo dedikert til å tilby de beste interaktive sexleketøyene på markedet. Utforsk deres produktspekter i dag på Livetleker.no og opplev en ny dimensjon av nytelse.

Viser 1–12 av 23 resultater

Viser 1–12 av 23 resultater

Vise
Filtrer etter pris
Filtre
Filtrer etter pris
Raske Leveranser

Vi lover deg lynrask leveranse

Pengene Tilbake

14 dagers angrerett

Anonyme Leveranser

100 % diskresjon! Din sikkerhet er viktigst for oss

Åpningstider

Mandag til Fredag 09:00-17:00