We-Vibe Melt

På lager

1249 kr

Stimulerer med patentert Pleasure Air teknologi!

• Oppladbar pulsator i smidig silikon.
• Pleasure Air™ til klitoris og du kan nyte de unike luftsvingningene i 12 intensiteter.
• Slank, ergonomisk form som er tilpasset kvinnekroppen.
• Kan brukes under parsex og dere kan til og med plassere den mellom dere.
• Kompatibel med We-Connect appen og du har mange flotte ekstrafunksjoner på smarttelefonen.
• Trygg og sikker forbindelse: Die Bluetooth inn-/utgangen tillater kun 2 styringsenheter.
• Vanntett og blir gjerne med i badekar eller dusj.
• Esken inneholder 1 x utvendig vibrator Melt fra We-Vibe. We-Connect appen er kompatibel med iOS og Android. Magnetic Charger ladeledning, We-Vibe Lube glidegel og oppbevaringspose.

Produktnummer: g10038543

Nullstill
  • Gratis frakt fra 500 kr
  • Anonym pakke for din sikkerhet

Beskrivelse

Hvordan skal pulsatoren We-Vibe Melt brukes?

Det er lekende lett å bruke Melt. Hold kjønnsleppene litt fra hverandre slik at klitoris blottlegges. Så plasserer du pulsatoråpningen rett over klitoris og startet de pulserende luftsvingningene per tastetrykk. Alternativ kan du styre stimuleringen med smarttelefonen via we-Connect appen. det gir dere også muligheten til å stimulere hverandre uansett avstand, og dere har en ekstra stemme-, samtale- og videofunksjon til disposisjon. Det er selvfølgelig også mange bruksmuligheter for Melt under samleie, og det er bare fantasien som setter grenser. Melt har en slank, ergonomisk form, og er enkel å plassere mellom dere i forskjellige stillinger. Det er bare å prøve seg fram for å finne en favorittposisjon. Beste i test.

Hva er det spesielle med pulsatoren We-Vibe Melt?

Melt er en smart allrounder som definitivt ikke bør mangle i nattbordsskuffen. Den smidige formen gjør den til en perfekt kvinnestimulerer, og den er svært hendig å betjene. Melt er utstyrt med den svært stillegående Pleasure Air™ teknologien og stimulerer klitoris med pulserende luftsvingninger, helt uten berøring, i 12 intensiteter, uten at den kjedelige tilvenningseffekten oppstår, og det er heller ingen fare foroverpirring. Den kompatible We-Connect appen gir deg muligheten til individuell stimulering med håndstrøk og lar dere oppleve nærhet sammen uansett avstanden mellom dere. Og du kan føle deg helt trygg på at nettsikkerhet er ivaretatt! Bluetooth ut-/inngangen tillater kun to eksterne styringsenheter. Hvis en styringsenhet skal byttes ut må en reset gjennomføres. En viktig detalj er at Melt er vanntett og gjerne ledsager deg på en lystopplevelse i badekar eller dusj.

Hva er viktig å huske når jeg brukerpulsatoren We-Vibe Melt?

Husk at du kun bruker vannbasert glidegel eller en spesiell toygel sammen med pulsatoren Melt. Silikonbaserte glidemidler kan gi skader i den smidige overflaten.

Hvordan skal pulsatoren  rengjøres?

Det er enkelt å rengjøre elt i lunkent, mildt såpevann, Vi anbefaler at du av og til bruker en spesiell toycleaner til rengjøringen.

Mål: 12,6 cm x 2,4 cm x 1 cm.
Silikon. Oppladbar med vedlagt Magnetic Charger kabel.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

blå, rosa

Omtaler (0)

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “We-Vibe Melt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *